Devon GTX va fi prezent la Pebble Beach Concours d’Elegance

Ideea construirii vehiculului din imagini i-a venit fostului designer Ford Daniel Paulin cu aproximativ doi ani in urma. Finalul este Devon GTX, un automobil cu un finisaj exterior in doua tonuri, cu un design ce “pluteste” intre clasic si SF si care va fi prezent anul acesta la Pebble Beach Concours d’Elegance.

Si intr-adevar, imaginea “past and future” pe care o are, este evidenta. Daca priviti masina de pe laterala, clasicul anilor ’40 este cat se poate de prezent, iar daca ne uitam din orice alt unghi, nu putem nega ideea de supercar modern.

Interiorul este curat si aerisit, cu o combinatie interesanta de pearl white, chocolate brown si piano black, cu o consola centrala clasica pe care este montat Radio/CD Player-ul si cele doua indicatoare analog ce ne amintesc de vechile noastre magnetofoane. De aceasta data, maneta schimbatorului de viteze nu este imbracata in piele si vine cromat si cu un maner alb.

Si cum nu mai este mult pana in luna August cand va incepe evenimentul, nu ne ramane decat sa asteptam pentru a vedea modelul si in realitate. Mai mult, noul Devon GTX se pare ca va incerca un nou record pe circuitul de la Nurburgring in luna Iulie.

Sura WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Devon GTX va fi prezent la Pebble Beach Concours d’Elegance

Comments are closed.