Zeci de posesori VW Beetle se intalnesc la Timisoara

Si daca britanicii au avut intalnirea lor cu modelele MINI pentru a sarbatori cea de a 50-a aniversare, noi de ce sa nu avem un astfel de eveniment? Intr-adevar, la o scara mult mai redusa, dar un eveniment frumos si care merita promovat. Este vorba despre posesorii de VW Beetle ce se vor intalni la Timisoara pe 29 Mai.

Evenimentul la care vor fi prezenti aproximativ 70 de posesori ai frumosului model, este la cea de a treia editie si se va intinde pe durata a trei zile. Intalnirea are loc vineri la Hanul Stejarul Fermecat, urmand ca pana duminica participantii sa se bucure de diverse concursuri, parade si petreceri. Duminica, incolonarea. Se pleaca spre parcarea Iulius Mall din Timisoara, de unde spre pranz se va pleca iuntr-o parada spre centrul orasului.

Masinutele sunt mult mai cunoscute la noi sub denumirea de β€œBroscuta”, dar multi dintre voi le stiu si ca Type 1, Fusca, Coccinelle, Vocho, Bug, Volky sau Kafer. Beetle a vazut β€žlumina zilei” incepand cu anul 1938 si s-a tot fabricat pana in 2003. In aceasta perioada peste de 21.500.000 de unitati au fost produse, din care aproximativ 15 milioane doar in Germania.

Desi modelul fusese scos de pe foarte multe din liniile de productie, si desi productia a continuat in Mexic pana in 2003, incepand cu anul 1998, Volkswagen a lansat noul Beetle, model construit pe platforma VW Golf Mk4, si care imprumuta foarte multe din elementele originalului.

Deci, Beetle-isti din toate tarile, uniti-va! πŸ™‚ Aaaa…si sa nu uit: evenimentul este organizat de VW Kafer Club.

(Thanks for the tip AlexBleau)

Sursa Tion

Author: Sorin Grumazescu

11 thoughts on “Zeci de posesori VW Beetle se intalnesc la Timisoara

 1. diferesnta dintre mini si beetle e ca, pentru britanici, mini e un fel de masina nationala, pe cand bettle e de import, pentru noi.

 2. @Bleau, multumim si ramanem datori. πŸ™‚

  @A.I. Sigur ca da, ai dreptate. Incercam o oarecare comparatie intre evenimente, ca idee. Oricum, o intalnire Dacia unde sa se stranga 2.500 de modele, nu cred ca vedem prea curand. πŸ™‚

 3. @Claudiu Pavlov, multumim taaare mult pentru filmulete. O sa le folosesc intr-un post separat (daca nu te superi) πŸ™‚ pentru a le vedea mai multa lume. Multumim inca o data.

 4. Hi FRIENDS,

  Ms pt aprecieri, ELA: am inceput sa filmez de pe la ora 13… BLEAU: cu deosebita placere… imi pare rau ca nu ai ajuns, merita sa le vezi Live! “e mai bine decat high-quality sau high-definition pe youtube” πŸ˜› ma bucur ca iti place melodia, sunt piesele mele preferate pe luna MAI πŸ˜‰ cele mai mari multumiri ii adresez lui Sorin Grumazescu: vad ca vrei neaparat sa-mi faci reclama, fi sigur ca nu ma supar, sunt la inceput de drum in ale filmatului (pana in iulie, cand fac niste cursuri de specializare in Londra si o sa am o diploma in domeniu, lucrez non-profit pt youtube :)))) asa ca defapt ma ajuti sa`mi promovez munca… ITI MULTUMESC, mai ales daca imi spui si mie pe ce site (blog) imi faci reclama si dupa ce postezi clipul, scrii si de cine e facut πŸ˜€ pt cei carora le`a placut stilul in care a fost filmata partea a doua si muzica de pe fundal, am aici prima “capodopera” de genul asta, mult mai amuzanta si mai bine construita… de la evenimentul VERDE PENTRU BICICLETE, camera a fost fixata pe ghidonul bicicletei pe tot parcursul filmarii (a fost un fel de stativ pe doua roti :)))) http://www.youtube.com/watch?v=_ExXNx280zM

  SPER SA VA PLACA!

  Pe curand, FRIENDS!

 5. @Claudiu Pavlov, pai unde in alta parte daca nu aici. πŸ™‚ Daca dai un click pe “home” ai sa vezi postul. Multumim din nou si mult succes in continuareeeeee. πŸ™‚

Comments are closed.