Ferrari F430 Calavera de la Unique Sportscars & Novitec Rosso

Nu intotdeauna tunerii lucreaza singuri pentru a lansa pe piata noi modele. De aceasta data, echipa este formata din Unique Sportscars si Novitec Rosso, iar ceea ce a iesit din mainile lor se numeste Ferrari F430 Calavera. Doar 11 unitati vor fi produse, baza acestui model fiind Ferrari F430 Race al celor de la Novitec Rosso.

Dupa cum era de asteptat, pe capota troneaza un craniu (in spaniola “calavera” inseamna “craniu”). Exteriorul mai este completat de luminile spate cu tenta neagra, geamurile fumurii si jantele de 20 de inch. La interior avem scaune cu tapiterie brodata, o consola centrala alungita si conexiune iPod.

La fel ca si F430 Race, Calavera foloseste un V8 twin-supercharged de 4.3 litri, ce dezvolta pana la 707 CP si 712 Nm. Destul pentru ca bruta sa ajunga pana la 100 km/h in doar 3.5 secunde si la viteza maxima de 348 km/h. Si pentru ca aceste performante sa fie realizabile, Novitec Rosso a mai adus un spoiler fata si un eleron spate, o transmisie revizuita si o suspensie sport.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

4 thoughts on “Ferrari F430 Calavera de la Unique Sportscars & Novitec Rosso

  1. Delicioasa masina. Iti dai seama cat de urat si murdar poti sa fii, sa iesi din masina asta si tot sa pari cool? Delicioasa….

  2. @sorin, cred ca am mai spus asta si in alt comentariu, dar ma repet: parafrazandu-l pe Labis cu “mananc si plang…mananc”, sa nu crezi ca mie mi-e usor. Scriu si plang…scriu. 🙂

Comments are closed.