Bugatti Veyron 16.4 Centenaire – Primele imagini

Alaturi de Bugatti-ul adus de catre Ralph Lauren la Concorso d’Eleganza Villa d’Este, cei de la Bugatti au pregatit 4 editii speciale Bugatti Veyron 16.4 Centenaire, un tribut adus pentru patru fosti piloti de Grand Prix.

Fiecare din cele patru modele are particularitatile lui, finisaj exterior unic si alte cateva elemente de design, alaturi de etriere rosii sau grile stralucitoare la partea din fata.

Masinile au fost construite si pentru a sarbatori 100 de ani de existenta Bugatti, tot pentru aceasta ocazie, constructorul prezentand la Salonul Auto de la Geneva frumosul exemplar Bugatti Veyron Bleu Centenaire.

Asfel, cele patru noi modele sunt fabricate in onoarea pilotilor Sir Malcolm Campbell (castigator Grand Prix de Boulogne pe un Bugatti T39A), Hermann zu Leiningen (castigator Grand Prix-ul Cehoslovaciei in 1930 intr-un Bugatti T35B), Jean-Pierre Wimille (mai mult de 12 curse pentru Bugatti inclusiv Cursa de 24 de ore de la Le Mans in 1939) si Achille Varzi (a inceput cu Bugatti dupa care a trecut la Alfa Romeo).

Dupa cum v-am spus si mai sus, cele 4 masini vor putea fi vazute la Concorso d’Eleganza Villa d’Este, Italia incepand de azi si pana pe 26 Aprilie. Si daca locuiti in Italia, chiar ar fi mare pacat sa nu mergeti la un asa eveniment.

Sursa Motorpasion via Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Bugatti Veyron 16.4 Centenaire – Primele imagini

Comments are closed.