Audi R8 LMS participa la Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Da, treaba e cat se poate de serioasa. Audi R8 LMS va fi folosit de patru echipe diferite in Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. ABT Sportsline si Phoenix Racing, fiecare cu cate doua masini, vor participa la clasa GT3 in timpul acestui eveniment.

Modelul va fi folosit intr-o cursa test pe 2 Mai, unde fiecare din cei 14 membri ai echipelor ABT si Phoenix vor sta in spatele volanului masinii de 500 CP. Cei 14 piloti au la activ mai mult de 12 finish-uri pe primul loc, cinci dintre ei castigand Cursa de la Nurburgring cel putin o data.

Prima echipa ABT cu masina nr. 97 este formata din Christian Abt, Jean-Francois Hemroulle, Pierre Kaffer si Lucas Luhr, iar cea cu nr. 100, este formata din Mattias Ekstrom, Timo Scheider si Marco Werner. Pentru Phoenix, prima echipa este compusa din Marc Basseng, Frank Stippler si Mike Rockenfeller (R8 nr.98), iar cea de a doua concureaza pe masina nr.99 si este compusa din Frank Biela, Marcel Fassler, Emanuele Pirro si Hans-Joachim Stuck.

Pe toti acestia ii veti putea vedea la Nurburgring pe 21 si 22 Mai la antrenamente, cea de a 37-a editie ADAC Zurich 24-Hour Race urmand a incepe Samabata 23 Mai.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu