Renault Megane si Megane Coupe sunt in Romania

Cea de a treia generatie Renault Megane si Megane Coupe este in Romania.

Gama de propulsoare cuprinde: 1.6l 16V si 110 CP, doua Common Rail (1.5l dCi de 105 CP si unul 1.9l dCi 130 CP). Pentru toate motorizarile, transmisia este una manuala in 6 rapoarte.

Daca e sa vorbim separat de versiunile de echipare, putem spune ca noul Megane vine in versiunea cu 5 usi cu trei niveluri, adica Expression, Dynamique si Privilege cu preturi intre 12.900 si 17.450 €, in timp ce variant Coupe, vine in doar doua niveluri de echipare: Dynamique şi Privilege, cu preturi intre 14.350 si 17.950 €. Toate preturile prezentate sunt cu tot cu TVA.

Sunt convins ca viitorii clienti se vor uita la cele cateva plusuri pe care cei de la Renault le aduc odata cu noile modele. Aici ma refer la cele 5 stele obtinute la testele EuroNCAP, consumul de aproximativ 5 litri la 100 km pentru diesel, emisii scazute 140 g/km.

Si in materie de siguranta, si Megane si Megane Coupe stau foarte bine, amintind aici ABS-ul cu repartitor electronic de franare EBV, asistenta la franarea de urgent, airbag-uri sofer/pasager/laterale, servodirectie. Pe versiunile standard, modelele vin cu aer conditionat, computer de bord, geamuri electrice fata/spate, oglinzi electrice, Radio CD, proiectoare ceata si inchidere centralizata.

Ambele modele beneficiaza de 4 ani garantie sau 100.000 de kilometri.

Sursa Foto

Author: Sorin Grumazescu