Bang & Olufsen aduce un nou sistem audio pentru Aston Martin DB9

Aston Martin a facut echipa cu Bang & Olufsen pentru a crea un nou sistem audio pentru modelul DB9. Ce a iesit se numeste BeoSound DB9, este destinat exclusiv pentru DB9 si se potriveste “manusa” cu interiorul masinii. Acesta vine cu grile din aluminiu care permit difuzoarelor sa se integreze perfect in interior.

Pe langa alte componente, sistemul include 5 difuzoare medii, trei tweetere, doua woofere si un subwoofer de 200 mm, pozitionat chiar sub scaunele din spate. In total sunt 13 difuzoare pozitionate in 10 locuri diferite in interiorul cabinei. Deci auditia va fi cu siguranta perfecta.

Daca e sa ne referim la cateva date tehnice, sistemul BeoSound foloseste tehnologia ICEpower pentru a scoate o calitate Hi-Fi, asta cu toate ca sistemul este unul relativ compact. De asemenea, acesta mai foloseste tehnologia DSP (Digital Signal Processing), care modifica automat volumul si calitatea sunetului, in functie de conditiile de drum si zgomotul existent.

Cu toate ca pretul noului sistem audio nu a fost inca dezvaluit, BeoSound DB9 este disponibil pentru comenzi, si pentru versiunea Coupe si pentru cea Convertible.

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu