Volkswagen T5 Van de la TH Auto

Treaba celor de la TH Automobile e destul de clara. Iau motoare Porsche si van-uri de la Volkswagen, le amesteca bine bine, si ce iese…sa te tii. La fel s-a intamplat si cu Volkswagen T5 pe care au montat un motor Porsche 996 GT2 de 3.6 litri, pe care l-ao pozitionat in spatele rezervorului. Rezultatul? 558 CP si 807 Nm. Se poate alege intre Rear-Wheel-Drive sau All-Wheel-Drive. Credeti ca asta e tot?! Va inselati. Cei care chiar vor sa aiba intr-adevar ceva iesit din comun, TH Auto lasa la partea din fata si motorul diesel de 150 CP.

Daca ai incerca sa conduci o masina de o asemenea putere, cu suspensiile sau franale originale, ar trebui sa fii cel putin nebun. De aceea tunerul aduce un upgrade si la suspensii si la sistemul de franare. Etrierele devin cu 6 pistoane la partea din fata si 4 la spate, iar suspensia este coborata cu ajutorul componentelor Porsche.

Modificarile la exterior sunt extrem de subtile, amintind aici mici schimbari la partea frontala, garda la sol mai mica, tevile de evacuare modificate, iar etrierele au devenit rosii. La interior au adus un volan nou si un DVD Player pentru partea din spate. Astfel, pretul pentru un VW T5 urca pana la 145.000 €.

Sursa

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu