Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3

Porsche lanseaza un nou Cayenne, mai exact Porsche Cayenne GTS Porsche Design Edition 3. Beneficiind de un motor V8 de 4.8 litri si 405 CP, cuplat la o cutie Triptonic S in sase rapoarte, SUV-ul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde si ajunge la o viteza maxima de 251 km/h.

Dar exclusivitatea modelului nu vine doar de la ce v-am spus mai sus. Porsche spune ca doar 1.000 de unitati vor fi fabricate, acestea venind cu blocuri optice bi-xenon, jante multispoke de 21 inch la aceeasi culoare cu exteriorul, un eleron spate si geamuri fumurii spate.

La interior Alcantara isi face simtita prezenta, o sa mai vedeti logo-uri Porsche pe tetiere, scaune sport ajustabile electronic si suport lombar, un volan multifunctional in trei spite si un sistem audio Bose de 410W si 14 difuzoare. Si ca eleganta si luxul sa fie complete, Porsche mai adauga si un ceas Porsche Design Chronograph si un set de genti de calatorie.

In Marea Britanie si Irlanda modelul va putea fi achizitionat pentru 64.753 £, in Germania va putea fi gasit incepand cu luna Mai pentru suma de 94.344 € cu tot cu taxe, in timp ce in restul Europei modelul va costa 79.100 €.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu