6 thoughts on “Autocar testeaza Tata Nano

  1. Abia aştept pe cei care să dea cu piatra. Că nu are aia, nu poate aia, că e cutie de chibrite, că nu ştiu ce (ca şi cu Logan-ul).

    Mie personal mi se pare extraordinară, şi face din logan ceea ceva de domeniul trecutului. Îmi şi imaginez firmele, care caută maşini de oraş pentru agenţi, firme care nu cumpără o maşină, ci 10-20, cum vor migra spre Nano. Pentru că în oraş vitezele sunt mici, riscurile de accidente violente mai mici, şamd.

    Este o contribuţie extraordinară la industria auto, părerea mea.

  2. din pacate aceasta masina nu va fi pentru piata noastra ….se va folosi numai si numai in India, pentru a inlocui bicicleta..sau cel putin asa spera ei….oricum la noi nu ar trece normele de siguranta care sint destul de severe…pe ansambul totusi e o realizare costa putin si vb aia …are 4 roti volan si te duce din punctul x in punctul y fara sa te ploua 🙂 (si duce 4 pasageri nu numai unul ca pe bicicleta)

  3. Eu ştiam că va fi şi variantă pentru europa, care să respecte toate standardele de siguranţă şi va începe de la 2500 de euro preţul.

  4. am sa ma interesez dar nu cred ca se va face asa ceva….oricum am sa mai intreb si iti zic…poate ai dreptate…inca nu stiu…scuze :(….ma uit si vad daca aflu ceva iti zic….am mai vazut si pe alte site-uri si nu cred ca va aparea versiunea pentru europa…:)…mi-e imi place masinuta…parca e un fel de Lastun…de-al nostru 🙂

Comments are closed.