Tata Nano a fost lansat

Tata Nano e gata si pentru moment se pot face comenzi in India. Exista trei versiuni ale masinii ce vor putea fi gasite in showroom-uri incepand cu data de 1 Aprilie, livrarile urmand a incepe in luna Iulie. Pretul masinii pleaca de la 100.000 rupii, sau transformat, aproximativ 1.450 €. Datorita faptului ca exista foarte multe cereri, oficialii companiei au ajuns la concluzia ca primele 100.000 de unitati sa fie date prin tragere la sorti. Astfel, cei care fac un depozit pana pe 25 Aprilie, vor putea intra in tragerea la sorti.

Cei care nu vor avea sansa sa faca parte din primii 100.000 de beneficiari, vor putea sa-si retraga depozitul fara nici cea mai mica problema. Tot datorita cererii destul de mari, oficialii anunta ca numarul de modele iesite de pe liniile de productie va fi de 350.000 pe an.

Construit din aluminiu, noul model are un motor in 2 cilindri si dezvolta 33 CP. Propulsorul este cuplat la o cutie in patru trepte, cele trei versiuni disponibile fiind Nano Standard, Nano CX si Nano LX. Pentru versiunea Standard se poate opta din trei variante de vopsea exterioara, versiunea CX beneficiaza de incalzire si aer conditionat, 5 culori exterioare, scaune in doua nuante si asistenta la franare, in timp ce versiunea LX are geamuri electrice si inchidere centralizata, faruri de ceata si incarcator pentru telefonul mobil.

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu