Oficialii Lamborghini dezmint zvonurile legate de productia lui Estoque

Nu degeaba am pus eu semnul intrebarii la titlul postului de acum doua zile “Productia Lamborghini Estoque a fost anulata”. Dupa cum bine stiti, la inceputul acestei saptamani, stirea ca productia noului Lamborghini Estoque a fost oprita pentru moment, era pe toate site-urile de specialitate. In scurt timp au aparut si oficialii care au dezmintit acest zvon.

Totul a pornit de la Autocar.co.uk, care l-ar fi citat pe Maurizio Reggiani spunand ca “Timpul si conditiile de piata nu sunt tocmai potrivite pentru un nou model”. Inside Line nu a stat degeaba si a luat legatura cu oficialii companiei care au declarat: “ Am inceput un studiu de fezabilitate in ceea ce priveste modelul Estoque.” a spus Manfred Fitzgerald, seful de design si marketing de la Lamborghini. Mai mult, acesta a adaugat “Estoque nu a fost confirmat niciodata ca facand parte dintr-un program de productie si intr-adevar, intarzierea in ceea ce priveste viitorul modelului, este una cat se poate de chibzuita.”.

Noua nu ne ramane altceva de facut, decat sa asteptam sa vedem daca, cand si cum se va fabrica noul Lamborghini Estoque.

Sursa

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Oficialii Lamborghini dezmint zvonurile legate de productia lui Estoque

Comments are closed.