Opel Insignia ST OPC spionat la Nurburgring

Si daca tot va vorbeam ieri despre noul Opel Insignia OPC si despre faptul c noul Opel Insignia ST este in Romania, nu credeti ca era cazul sa vorbim despre amandoua in acelasi articol? Opel Insignia Sports Tourer OPC (Opel Performance Center), a fost “spionat” de curand la Nurburgring.

Noul ST OPC are in dotare etriere Brembo, discuri de frana perforate, tevi de evacuare mai mari si embleme “OPC” dispuse chiar langa portierele fata. Dupa cum se vede din imagini, masina este aproape gata pentru a fi “parcata” in showroom-uri.

Puterea va veni probabil de la un motor V6 twin-turbo de 2.8 litri si aproximativ 320 CP. Modelul standard Insignia cu acelasi motor, dar cu o putere mai mica (260 CP), este un AWD, pe OPC fiind asteptat de asemenea si un sistem 4WD.

Brand-ul GM Europe are nevoie in aceasta perioada de cat mai mult capital, iar Opel, prin modelele pe care le tot lanseaza, ar putea fi de mare ajutor. Nu stiu unde se va ajunge si ce se va intampla, dar nu cred ca este cineva care doreste ca premiantul European Car of the Year de anul acesta, sa dispara. Eu cel putin nu-mi doresc asta.

Pentru mai multe imagini dati un click aici

Sursa si Foto.

Inca o imagine in continuare

Author: Sorin Grumazescu