Ssangyong C200 ECO Concept vine la Salonul Auto de la Seul

Ce vedeti in imaginea de mai sus este SsangYong C200 ECO Concept ce va fi prezentat alaturi de C200 AERO Concept, la apropiatul Salon Auto de la Seul ce va incepe pe 2 Aprilie. Ambele concepte reprezinta un preview al modelului ce ar putea fi lansat in productie spre sfarsitul acestui an. C200 a fost prezentat ca si concept, anul trecut, la Salonul Auto de la Paris.

Cu un design ce poarta semnatura ItalDesign, C200 este un crossover utility car compact asemanator oarecum ca marime modelelor Toyota RAV4, Honda CRV si Nissan Qashqai. In contrast cu celelalte modele SsangYong, C200 beneficiaza de o constructie monocoque, platforma potrivindu-se fie unui sistem FWD, fie 4WD.

Puterea vine de la un motor diesel nou de 2.0 litri ce poate produce pana la 175 CP. Acesta poate fi cuplat fie la o transmisie automata, fie la una manuala.

Tot la Salonul Auto de la Seul vor dezvalui si o versiune diesel-hibrid Kyron, oficialii spunand ca testele interne cu acest model au dovedit ca trenul de rulare este mai eficient cu 25 de procente din punct de vedere al consumului de combustibil, fata de vehicule similare.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu