Audi Q3 vine in 2011

Rupert Stadler, CEO Audi, a confirmat cu doua zile in urma in cadrul Conferintei Anuale de Presa la Ingolstadt, ca Audi Q3 urmeaza a fi lansat in 2011. Detaliile noului model inca nu au fost dezvaluite.

Cu toate astea, despre noul Audi Q3 exista ceva zvonuri. Este bazat pe Audi Cross Coupe Concept care a fost prezentat la Salonul Auto de la Shanghai in Aprilie 2007. Cu o lungime de 4.380 mm, latime de 1.820 mm si inaltimea de 1.600 mm, imparte aceeasi platforma cu Audi A4, cu noul VW Golf si cu alte modele de la VW Group. De asemenea, motorul primit ar putea fi unul de 2.0 litri si 205 CP.

Grila single-frame si liniile geamurilor erau imprumutate de la modelul Q7, pastrand in acelasi timp si robustetea cu care ne-au obisnuit. Sistemul FWD, impreuna cu tractiunea Haldex, cutia dublu ambreiaj, discurile de frana ceramice, jantele de 20 inch, faceau parte tot din conceptul pe care l-au prezentat la Shanghai.

Desi pentru moment avem ceva date, nu ne putem baza pe ele si asteptam totusi detalii concrete cu modelul Audi Q3, pe care sunt convins ca toata lumea le asteapta. Mai jos gasiti imagini cu Audi Cross Coupe Concept prezentat cu 2 ani in urma.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Audi Q3 vine in 2011

  1. Parca e un gandac :P.
    Vad ca interiorul aduce noutati fata de gama actuala Audi, e construit in alte linii.
    E un model interesant!

Comments are closed.