Wiesmann MF4 Roadster prezent la Geneva

Germanii de la Wiesmann tocmai ce au implinit 20 de ani de la infiintare. Si pentru ca acest eveniment sa nu treaca neobservat, acestia s-au hotarat ca pe parcursul acestui an sa lanseze cateva editii limitate. Primul dintre acestea si pe care l-au adus chiar la Salonul Auto de la Geneva, este Wiesmann MF4 Roadster.

Avand la baza modelul MF4, Wiesmann Roadster va primi acelasi motor BMW V8 de 4.0 litri. Nici puterea dezvoltata nu se schimba, ramanand cu cei 367 CP, putere trimisa catre rotile din spate prin intermediul unei cutii automate in sase rapoarte. Optional se mai poate monta o transmisie in 7 trepte dublu ambreiaj (configuratie asemanatoare cu BMW M3). De asemenea, mai este asteptata o editie speciala MF4-S Roadster, cu un motor mai puternic, un V8 de 4.8 litri si 420 CP. Preturile pentru noul model vor incepe de la 128.000 €.

Modelul MF3 Roadster nu va disparea, productia noului model urmand a se ridica la 350 de unitati pe an, fata de 250 cate au iesit de pe linie anul trecut. Britanicii (si nu numai ei) nu vor fi uitati, prima versiune cu volanul pe partea dreapta urmand a fi lansata in acest an.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Wiesmann MF4 Roadster prezent la Geneva

Comments are closed.