Aston Martin DBS Volante Convertible – Primele fotografii oficiale

Auto Express a publicat primele fotografii oficiale cu noul Aston Martin DBS Volante Convertible, model ce isi va face aparitia la Salonul Auto de la Geneva.

Armonie, lux, finite, sportivitate, eleganta, echilibru, toate acestea se imbina in noul model pe care cei de la Aston Martin il descriu ca fiind “the ultimate open air motoring experience”, Si eu zic ca nu se inseala.

Sunetul si puterea vin de la motorul V12 de 6.0 litri. Partea frontala, capota cu prizele de aer, pragurile laterale, stopurile, difuzorul si subtilul eleron de la partea din spate, se imbina intr-un intreg exterior al masinii, ce emana eleganta, dar, in acelasi timp, sportivitate. Desi in multe locuri s-a folosit fibra de carbon, DBS Volante este cu aproximativ 115 kg mai greu decat coupe-ul. Chiar si asa, performantele masinii nu au avut de suferit (510 CP, 570 Nm, 0-100 km/h in 4.3 secunde si un top speed de 307 km/h).

Desi ieri va spuneam ca preturile vor fi anuntate la Salonul Auto de la Geneva, amicii de la Auto Express spun ca modelul va costa aproximativ 192.000 €, cu 12.400 € mai mult decat varianta coupe.

Gata. Mai multe detalii puteti citi aici, iar pentru mai multe fotografii, vizitati Autoexpress.

Sursa si foto

Inca o imagine in continuare

Author: Sorin Grumazescu

5 thoughts on “Aston Martin DBS Volante Convertible – Primele fotografii oficiale

Comments are closed.