Fisker a dat “unda verde” comenzilor pentru Karma S

Dupa ce Karma S a fost prezentat publicului la inceputul anului ca si concept in cadrul Salonului Auto de la Detroit, cei de la Fisker au anuntat de curand ca noul model poate fi comandat. Se pare ca a prins foarte bine si Fisker a fost nevoit sa grabeasca putin lansarea in productie a modelului.

Destul de mare depozitul care trebuie facut pentru o comanda (25.000$). Este de 5 ori mai mare decat depozitul care trebuie facut pentru hibridul in patru portiere. Russel Datz, reprezentantul PR la Fisker a declarat celor de la eGMCarTech.com, ca pretul nu a fost inca “batut in cuie”, primele 250 de unitati avand o configuratie speciala. Nu e limpede ce se intelege prin acest lucru, dar exista posibilitatea ca fiind primele masini lansate, sa fie inseriate.

Fisker Karma S poate gazdui pana la patru pasageri, beneficiaza de un hardtop retractabil, “ascunde” un sistem Q-DRIVE dezvoltat de catre Quantum Technologies si doua motoare electrice ce dezvolta 403 CP. Sistemul ofera o autonomie de 80 km, iar cu ajutorul celor doua motoare se poate ajunge pana la 692 de kilometri parcursi. Primele livrari sunt asteptate la sfarsitul anului 2011.

Sursa

Author: Sorin Grumazescu