To be or not to be Alfa Romeo MiTo GTA?

Asta era intrebarea saptamana trecuta cand Alfablog.nl sustineau ca aceasta ar fi prima imagine oficiala cu noul Alfa Romeo MiTo GTA, modelul de 1.8 litri si 230 CP despre care v-am povestit vinerea trecuta. La acea vreme era greu de spus daca imaginea era reala sau nu, deoarece era oarecum ciudat faptul ca logo-ul Alfa Romeo fusese mutat de pe grila frontala deasupra ei si ca, pe capota, apare o priza de aer, pozitionata in spatele stropitorii din partea dreapta a parbrizului.

Intre timp totul a inceput sa se aseze. Baietii de la Carscoop spun ca au fost contactati de “o sursa de incredere”, care intr-adevar le-a confirmat ca masina din imagine este reala. Cu toate astea ei n-au reusit sa obtina mai multe fotografii, dar, coincidenta, unul din cititorii lor din Valencia, Spania, le-a trimis cateva fotografii spion cu noul MiTo GTA.

Desi fotografiile sunt facute de departe, se poate totusi distinge acoperisul negru, prizele de aer laterale si jantele de aliaj de culoare neagra.

Bun, dar sa vedem ce a spus sursa ca ar fi cu noul MiTo. Bodykit-ul va fi unul ce imbunatateste coeficientul aerodinamic CX. Partea din fata va avea prize de aer, o noua grila de pe care a fost mutat logo-ul pe capota si un nou spoiler. Jantele de 19” din aluminiu forjat, tevi duble de evacuare de mari dimensiuni si partea din spate care a fost complet restilizata, completeaza imaginea noului MiTo GTA.

Interiorul se pare ca va beneficia de mult negru cu cusaturi de culoare rosie, noi prize de aer cu insertii din aluminiu, un volan ergonomic sport si instrumente de bord cu o noua grafica si cu un vitezometru care (cica) indica pana la 300 km/h.

Sub capota va avea un motor in 4 cilindri turbocharged de 1.75 litri, ce va dezvolta pana la 240 CP. Desi nu se stie nimic legat de viteza si acceleratie, se pare ca performantele vor fi asemanatoare cu cele ale motorului de 3.0 litri. La fel, nu se cunoste inca daca tractiunea va fi pe fata si nici ce transmisie va folosi.

Si daca tot au aparut tot felul de date si zvonuri, nu cred ca vom mai avea prea mult de asteptat pana la dezvaluirea datelor oficiale si a unor imagini. Pentru mai multe fotografii spy, vizitati Carscoop.


Sursa

Pentru o mai buna rezolutie a imaginii 1

Author: Sorin Grumazescu