Chevrolet Corvette Stingray Concept si in Transformers 2 si la Chicago

Chevrolet Corvette Stingray Concept joaca rolul Sideswipe in ultimul film Transformers – Revenge of the Fallen, este prezent la Salonul Auto de la Chicago si,dupa cum ii spune si numele, este inspirat din originalul model de curse Corvette Stingray din 1959.

“Sideswipe reprezinta un exercitiu de explorare pentru Corvette. Prin libertatea pe care am dat-o echipei mele creative in a executa un design care sa nu aiba limite, i-a ajutat sa impinga granitele si sa priveasca lucrurile din perspective diferite.” a declarat Ed Welburn, Vicepresedinte GM Global Design.

Din nefericire pentru fanii Corvette, General Motors nu are nici cea mai mica intentie in a lansa in productie modelul, acesta ramanand la stadiul de concept. Mai jos puteti vedea si un clip cu Ed-Welburn, clip in care vorbeste despre noul lor concept.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Chevrolet Corvette Stingray Concept si in Transformers 2 si la Chicago

  1. …tind sa cred că viitorul Corvette va avea ceva trăsături din actualul concept. Retrodesign-ul e pe val şi nu-l va pierde aşa de repede. Sigur publicul l-a apreciat pozitiv, daca GM-ul va mai exista, chiar şi falimentat şi reînregistrat, cum se vehiculează, Corvette-ul şi mai ales StingRay-ul vor rămâne în continuare standarde istorice, nu cred că-şi vor permite să nu mulgă situaţia 😉

Comments are closed.