Dacia ne pregateste surprize pentru Salonul Auto de la Geneva

Cum era vorba aia a noastra? “Stie tot satul si nu stie barbatul” sau cam asa ceva. Aseara am aflat de pe site-ul colegilor nostri de la Carscoop (daca imi este permis sa-i numesc asa) ca Dacia vrea sa dezvaluie la Salonul Auto de la Geneva ceva ce se vrea a fi un model coupe. Sunt atat de draguti in articol, incat nu ma pot abtine sa nu va traduc si voua putin din el.

“In ultimii ani, alianta Renault-Nissan si-a marit portofoliul brand-ului low-cost Dacia cu vehicule precum Sandero Hatchback, Logan Sedan, Logan MCV, Logan Van si Logan Pick-up. Acum constructorul roman pregateste un nou concept pentru Salonul Auto de la Geneva, concept ce s-ar putea materializa intr-un model de productie. Imaginile teaser pe care le avem de la Moto.Onet, arata ceva ce pare a fi un coupe asemanator modelului VW Scirocco.”

Dupa ce s-au interesat in stanga si in dreapta au primit ceva raspunsuri care au confirmat ca intr-adevar vom fi prezenti cu un nou concept la Salonul Auto de la Geneva. Cum si ce, ramane de vazut. Sunt extrem de curios cum va arata, pentru ca din imaginile teaser nu se vede prea mult. Atat cat se vede totusi, eu zic ca nu arata rau.

Sursa

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu