Bestia din Terminator Salvation

Daca va aflati printre fanii Terminator 1, 2 si 3 si va intrebati ce mai urmeaza, iata ca vine si partea a patra, sau, asa cum mai este cunoscuta, “Terminator Salvation”. Si de ce scriu acest post care mai sigur isi gasea locul pe IMDb? Pentru ca motorul pe care-l vedeti in imaginea de mai sus va aparea in film si pe care cei de la Skynet il trimit la vanatoare de oameni in America anului 2018.

Pana aici, nimic iesit din comun. Surpriza abia acum vine. O sa intrebati “si unde sta totusi pilotul?”. Motocicleta nu are pilot. Este un model dotat cu inteligenta artificiala, conectat continuu cu serverul central de la Skynet.

Nu stim inca cu ce este dotata motocicleta, dar din cate reusim sa ne dam seama, are destul pistolase, puscoace si alte chestii ce tin de armament. In schimb ce mi-a placut foarte mult este aspectul ce vrea sa aduca putin cu corpul uman, imitand cutia toracica si coloana vertebrala.

Lansarea filmului va avea loc pe 22.05.2009, iar mai jos puteti vedea si un trailer in care doua astfel de motoare “alearga”.
Enjoy!

Pentru o mai buna rezolutie a imaginii

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Bestia din Terminator Salvation

  1. si cum de nu se rastoarna…ca daca se opreste la stop :)…ii trebuie roti de alea ajutatoare ca la copii mici…eu inca incerc sa imi dau seama care e fata si care e spatele :):):)….

Comments are closed.