Wiesmann GT MF4-S vine la Geneva

Compania germana Wiesmann a implinit de curand 20 de ani de la infiintare si pentru ca evenimentul sa nu treaca neobservat, s-au hotarat sa lanseze pe parcursul anului cateva editii limitate. Primul din aceste modele este Wiesmann GT MF4-S.

Cu toate ca frumosul two-seater are sub capota acelasi motor BMW V8 de 4.8 litri, puterea a crescut la 420 CP, varianta standard producand doar 367 CP. Transmisia se poate face prin intermediul unei cutii manuale in sase rapoarte, sau cu ajutorul uneia cu dublu ambreiaj.

Pe langa motorizare, masina mai beneficiaza de o noua consola centrala pe care poate fi gravat numele proprietarului, numarul de serie si semnaturile fratilor Wiesmann (Martin Wiesmann si Friedhelm Wiesmann). Si ca totul sa fie complet, la interior scaunele vor avea o tapiterie brodata, iar instrumentele de bord vor fi facute la comanda pentru a se evidential fata de cele de pe modelul standard.

Toate editiile limitate vor fi produse intr-un numar restrans de unitati, mai precis 30 pentru variantele MF3 in 6 cilindri si 20 pentru versiunile MF4 si MF5 V10. Cei care vor putea ajunge la Geneva in luna Martie, vor avea ocazia sa vada modelul in cadrul Salonului Auto.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

7 thoughts on “Wiesmann GT MF4-S vine la Geneva

  1. Imi place mult masina. Sunt unii care reusesc sa scoata modele noi care arata ca masinile clasice si le iese foarte bine. Si interiorul…ce lux! Dupa cum se vede in poza, cred ca e o piele de inalta calitate.

  2. Masina e super si ma surprinde ca tot mai multe firme producatoare de autoturisme ies la rampa. Multe dintre ele au trecut deja la prototipuri hibride si chiar electrice. Viitorul autoturismelor.

  3. oricum viitorul va sta in electric…totul va trece pe electric si pe acest tip de energie in timp relativ scurt…nu prea mai ai resurse…Ce se va intimpla cu Hummer trec si astia pe electric πŸ™‚

Comments are closed.