Who is the Stig? El este Stig.

De ani de zile, identitatea lui Stig a fost tinuta secret, dar de aceasta data s-a cam terminat. Ben Collins, pilotul Formula Three, Le Mans, GT si NASCAR, si-a dezvaluit identitatea proprietarului unor galerii de arta din Bristol. Pilotul in varsta de 33 de ani l-a rugat pe acesta sa-l ajute in producerea unor materiale promotionale in editie limitata.

Proprietarul galeriei Simon Whitehead a declarat “ Am ramas mut atunci cand a spus ca el este Stig”. Whitehead nu este primul care declara acest lucru, Jason Goody muncitor in constructii, spunand acelasi lucru cu ceva timp in urma, cand a avut de executat cateva modificari in interiorul casei lui Collins si i-a gasit binecunoscutul costum si manusile.

Primul Stig, Perry McCarthy si-a pierdut slujba in momentul in care si-a lansat cartea Flat Out, Flat Broke publicata in 2002 si in care spunea ca el este Stig. Era cunoscut si ca The Black Stig, datorita costumului negru si a castii. De atunci, Collins a devenit The White Stig si este imbracat complet in alb.

Cariera lui Collins a inceput in 1994, acesta participand la Formula First si Formula Vauxhall Junior. De curand acesta a aparut si in ultimul “Agent 007”, The Quantum of Solace, unde a fost dublura lui Daniel Craig si a condus modelul Aston Martin DBS.

Poate nu stiati, dar numele de “Stig” a fost introdus de Jeremy Clarkson, acesta spunand ca “Stig” era numele dat “bobocilor” in scoala pe care el a terminat-o. Identitatea lui Stig nu a fost confirmata inca oficial de catre producatorii Top Gear.

Sursa

Author: Sorin Grumazescu

5 thoughts on “Who is the Stig? El este Stig.

  1. Some say that they are wrong, and the reason for that is that Gordon has only one eye :))

Comments are closed.