Imaginea Mercedes-Benz CLS Grand Edition este Julia Stegner

Mercedes-Benz a anuntat lansarea noului Mercedes-Benz CLS Grand Edition, iar pentru o asemena masina, imaginea nu putea fi decat o femeie. Si cei de la Merc s-au gandit la modelul german Julia Stegner.

De ce Julia Stegner? Anders Sundt Jensen, Vice President Brand Communications de la Mercedes a declarat ca pentru ei Julia poate reprezenta conexiunea dintre frumusetea germana si restul lumii.

Julia Stegner poarta o creatie Anne Valerie Hash care se potriveste perfect cu finisajul “Designo Magno Platin” de pe CLS 350 CGI Grand Edition, in timp ce interiorul masinii beneficiaza de o frumoasa piele de culoare maron. Nu stiu ce pantofi poarta Julia, dar masina poarta un set de jante AMG de 18”, elegante si in acelasi timp sportive.

Mercedes-Benz si moda – chiar se potrivesc impreuna. Eu cred ca masinile Mercedes-Benz sunt chic – exact ca moda. Asa ca sunt incantata sa fiu ambasadorul international Mercedes-Benz.” a declarat Julia Stegner.

Vanzarile vor incepe in luna Ianuarie 2009 si va coincide cu aparitia modelului langa covorul rosu de la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin spre sfarsitul lunii. Mercedes-Benz CLS Grand Edition va intra pe piata in luna Martie 2009.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Imaginea Mercedes-Benz CLS Grand Edition este Julia Stegner

Comments are closed.