Opel creste productia pentru modelul Insignia

Opel a anuntat ca va mari productia ultimului lor model, Opel Insignia, o actiune care nu face altceva decat sa tina pasul cu cererea actuala. Numarul de masini pe care uzina de la Ruesselsheim trebuie sa o produca este de aproape 800 Opel Insignia pe zi, o crestere semnificativa fata de 600 cate aveau pana acum in plan.

Cei de la Opel sunt hotarati sa ajunga pana la 1000 de masini pe zi marind si numarul de ture al angajatilor. Tinand cont de actuala criza mondiala si de ce se intampla pe la alte companii, nu cred ca vreunul din angajati ar putea avea ceva de comentat. Intrand intr-o competitie cu Ford Mondeo si Citroen C5, Opel Insignia a castigat de curand distinctia European Car of the Year astfel devenind un model foarte popular printre consumatori.

Conform unui studiu facut de ACEA (Association des Constructeurs Europeens dÁutomobiles), vanzarile de masini in Europa au scazut cu aprox 25.8 procente, ca rezultat al actualei crize economice. Si daca Insignia va fi fabricat in mai multe unitati, nu de acelasi lucru se bucura Astra si Corsa la uzinele din Bochum si Eisenach.

Author: Sorin Grumazescu