GTbyCitroen Concept intra in productie?

In luna Octombrie a acestui an, amicul nostru Vlad Balan era in Franta si muncea la niste fotografii pe la Salonul Auto de la Paris (si nici macar o bere n-am dat, da’ ma revansez eu). De acolo, pe langa imaginile cu participantele la Salon, ne-a adus si fotografii cu GTbyCitroen Concept.

La acea vreme, pe scena era doar o replica in marime naturala a modelului din Gran Turismo 5, joc de pe noua consola PlayStation 3. Acum cei de la Citroen se pare ca vor produce o Editie Limitata a acestui Concept, intr-un numar de 20 de unitati.

La aproape 5 metri lungime, GTbyCitroen beneficiaza de un interior care se ridica la nivelul unei masini de curse, jante de aluminiu de 21”, portiere stil fluture, un spoiler ajustabil si un motor situat central.

Si daca masina fotografiata de Vlad nu avea nimic functionabil la acea vreme, acum se pare ca totul functioneaza. Nici eu n-am stiut, dar tot “sapand” internetul in lung si-n lat dupa cat mai multe date, am gasit si un clip in care vedeti modelul in miscare. Intr-adevar este in poloneza, dar merita vazut.

Si ca o speculatie de moment, se pare ca modelul va beneficia de un motor V8 de 580 CP, va ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 4 secunde si la o viteza maxima de 290 km/h.

Sursa

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu