Porsche Panamera tunat de cei de la 9ff impreuna cu rusii de la TopCar si Cardi

Porsche Panamera Sport Sedan a fost tunat nu de unul, nu de doi, ci de trei tuneri, care au reusit sa scoata ceva frumos din model. Cei trei care au facut echipa sunt TopCar, Cardi si 9ff.

Cu toate ca au lucrat impreuna, fiecare din ei s-a ocupat de cate ceva. Astfel TopCar se ocupa de partea de design, Cardi de producerea bodykit-ului, iar cei de la 9ff de upgrade-uri la partea de performanta.

Cei de la TopCar au creat doua bodykit-uri distinctive, unul care inlocuieste complet fiecare parte din caroserie cu exceptia plafonului, in timp ce al doilea pachet vine doar cu noi bumpere fata/spate, praguri laterale, capota restilizata, ambele pachete beneficiind si de jante de aliaj noi. Cei de la 9ff nu au dezvaluit inca detalii legate de partea mecanica la care au lucrat pentru Panamera.

Cei trei nu sunt la prima colaborare de acest gen, anul trecut lucrand impreuna pentru Porsche Cayenne Vantage GTR. Un singur lucru a ramas neelucidat: daca proiectul Panamera va fi oferit exclusiv de TopCar si/sau 9ff.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Porsche Panamera tunat de cei de la 9ff impreuna cu rusii de la TopCar si Cardi

Comments are closed.