Oare asa sa arate viitorul model Dacia Logan?

Posibili viitori designeri incearca sa isi imagineze cum ar arata diverse modele si unora le reuseste extrem de bine. Este si cazul lui Miroslav Dimitrov, un tanar de 24 de ani din Bulgaria, care, pe langa alte modele, ne arata cum va arata viitorul model Dacia Logan.

Daca ne uitam bine la imagini, baiatul asta chiar se pricepe, masina ar arata foarte bine, de unde nu excludem si situatia ca Miroslav sa devina un designer de succes in cadrul uzinelor Renault. Aceste schite au fost cerute de catre reprezentantii Renault, pentru ca Miroslav sa se poata angaja in cadrul unui nou centru de design in Romania.

Felicitari Miroslav si te asteptam in Romania.

Sursa

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Oare asa sa arate viitorul model Dacia Logan?

  1. nu prea cred ca se va produce asa ceva la dacia.. si proiectul x90 care a devenit logan arata ceva mai deosebit, insa a ajuns ceea ce a ajuns.. poate se vor “taia” diverse aspecte vizuale din motive tehnice sau de costuri de productie si se va ajunge la total alta idee.. sau poate Miroslav va ajunge la “firma mama” si vom vedea un renault interesant .. in cativa ani..

  2. Si eu astept ceva de la Renault, care in ultima perioada nu misca nimic. Ori la noi, ori la ei, numai sa vina odata Miroslav.:) Ca sunt asa fade masinile astea…Cu exceptia noului Laguna, totul e “sters”.

  3. Pai ce sa faca astia de la Dacia…deja au stau 2 saptamini de “dreapta” si vor mai sta…cu recesiunea asta …sa dam totusi vina pe ea….nu cred ca va aparea asa ceva pe sosele….e prea futurist modelul…nu cred ca se va produce niciodata nici macar asa de test sau de exercitiu de design…in fine …vom vedea…

Comments are closed.