Need For Speed Undercover a fost lansat

Need For Speed Undercover a fost lansat pe 18 Noiembrie in Statele Unite si pe 21 Noiembrie in Europa. Este al 12-lea joc din seria NFS si la prima vedere, arata mult mai bine decat NFS Pro Street. Cu toate astea, din cate se vede pe trailere sau review-uri, seamana destul de mult cu Need For Speed Most Wanted.

Jocul este facut de BlackBox si Electronic Arts, in el inca se regasesc unele moduri din vechile serii, cum ar fi Sprint-ul si Circuit-ul, multe moduri MultiPlayer, in schimb Drift-urile au disparut de aceasta data. (si bine ca au disparut ca ma omorau 🙂 )

Actiunea se petrece in 4 cartiere (Palm Harbor, Port Cresent, Gold Coast Mountains, Sunset Hills) din orasul Tri-City, toate legate intre ele de o retea de sosele si o autostrada, toate insumand nu mai putin de 160 de kilometri.

Aston Martin DB9, Audi Le Mans Quattro/R8, BMW M6, Bugatti Veyron 16.4, Chevrolet Camaro SS, Dodge Viper SRT-10 Coupe, Ford Mustang GT, Infiniti G35, Jaguar XK, Lamborghini Murcielago LP640, Mazda RX-8, Nissan 370Z, Opel Speedster, Mercedes-Benz SLR Mclaren, sau Renault Megane Coupe sunt doar cateva din modelele pe care le veti putea conduce in joc.

Trebuie sa mai stiti ca veti gasi NFS Undercover pentru Xbox 360, PlayStation 2 si 3, Wii, Nintendo DS, Microsoft Windows, PlayStation Portable, N-Gage 2.0, iPod Touch, iPhone, si chiar pentru telefoanele mobile.

Mai jos puteti vedea si 2 filmulete cu noul Need For Speed Undercover. (un trailer si un review). Enjoy!

Sursa

Inca un filmulet in continuare

Author: Sorin Grumazescu

4 thoughts on “Need For Speed Undercover a fost lansat

  1. Imi place jocul. Si ma bucur pentru ca imi place, deoarece Pro Street nu a fost pe gustul meu si chiar imi era dor sa joc NFS. Acum am un M3 tunat la maxim (frumoasa masina) si tind spre un Lambo si apoi Bugatti.

Comments are closed.