Base si Dacia

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Craiova, ca “incepand de maine” va circula cu o Dacie pe care o va cere de la SPP, in loc de modelul Volkswagen cu care circula acum, si ca va cumpara numai produse romanesti, pentru a ajuta economia nationala.

Te buseste rasul !!! Sunt foarte curios cum va reusi sa ajute economia cumparand o singura masina si mai ales sunt foarte curios cum va merge presedintele cu Dacia. Totusi cei de la SPP ar trebui sa se gandeasca si la protectia presedintelui si sa ii ofere cat de cat o masina blindata nu o amarata de Dacie.

Dar cum in Romania totul tine numai de imagine sunt curios cata publicitate se va face pe aceasta tema. Faza super a fost ca intrebat de ce nu cumpara o masina Ford, Traian Basescu a spus: “Pentru că nu l-ati produs inca.”

Asa e, masina nu este a presedintelui, este a SPP-ului, dar totusi tine de imagine sa mearga cu o Dacie, tinand cont de exemplu ca si presedintii altor tari merg cu masini autohtone (a se vedea Franta).

Eu unul nu cred ca se va intimpla acest lucru, sau va merge 2 zile cu ea si va vedea ca trancane si va trece inapoi pe alte modele. Sunt curios cati din Parlament sau din Senat folosesc Dacii. Cred ca nimeni. Voi ce parere aveti?

Sursa:

Author: Silviu

4 thoughts on “Base si Dacia

  1. Din punctul meu de vedere, un presedinte de tara, din orice tara vreti voi, nu poate merge cu orice fel de masina. Sa presupunem ca nu e obligatoriu sa fie blindata, dar nu poti merge cu orice caruta. Nu ca Loganul ar fi caruta.

  2. Da aici TOTAL deacord cu tine. In primul rand tine de imagine, dar mai ales de securitate…chiar daca nu ne place cine este presedinte sau nu ne place ce face si ce nu…el trebuie sa fie in siguranta…si nu cred ca Loganul poate sa ofere si siguranta si confortul necesar pentru un presedinte. Sa ne amintim cazul americanilor care transporta cu ei 2 masini oriunde in lume si se pare ca sint cele mai sigure. Din pacate Loganul chiar e caruta numai ca e acoperita. :))…bine pot fi si carute acoperite :)…dar sint deacord trebuie sa fie o masina speciala pentru asemenea post.

  3. Da corect 2 identice. Mi se pare foarte normal tinand cont de importanta unui asemenea post…nu conteaza ca e presedintele Statelor sau Romania :)…

Comments are closed.