Unita nu lucreaza corect?

Acum doua nopti pe la 00.30 am iesit la geam sa fumez o tigara. Si ce sa vezi? La doua scari de bloc mai jos de locul unde locuiesc, vad o masina botita, trasa pe trotuar, foarte aproape de bloc, chiar in fata unei sucursale Unita. Dar stiti cat de aproape? Adica era urcata cu o roata pe treapta din fata sediului. Daca voiai sa descui usa pentru a intra, nu aveai cum. Am vrut sa ies atunci sa fac fotografii, dar era totusi miezul noptii. N-am pierdut nimic, pentru ca a doua zi, adica ieri, masina era tot acolo.

Inca nu am reusit sa aflu despre ce este vorba, dar cu siguranta proprietarul masinii e foarte suparat pe societatea de asigurari respectiva, de a facut asa ceva. Mai mult de-atat, pe geamuri era scris โ€œAsigurare de cacaโ€, deci cu siguranta ceva s-a intamplat intre el si asigurator.

Si mai am o nelamurire. Cum a reusit respectivul sa lase masina in cateva zeci de minute in fata companiei de asigurari (stau foarte aproape de locul cu pricina si ar fi trebuit sa se auda ceva) si celor de la Unita le-au trebuit aproape 15 ore sa mute masina de acolo?

Mai multe fotografii in continuare

Author: Sorin Grumazescu

7 thoughts on “Unita nu lucreaza corect?

  1. parca nu stii cum a fost in bz cu allianz tiriac, cand si`a pus ricky S`ul in fata si a scris pe el ca allianz nu plateste.

  2. MUlti nebuni dar pe buna dreptate acelasi lucru l-am patit si eu UNITA nu plateste despagubirea deci eu am fost chemat in judecata daca aveam vreo 30 de masini le puneam si eu acolo pe toate deci……Unita chiar e de caca

Comments are closed.