Lamborghini Gallardo LP560-4 in viziunea lui Jeremy Clarkson

Lamborghini Gallardo LP560-4

Iata un review foarte dragut despre Lamborghini Gallardo LP560-4, review facut de binecunoscutul prezentator TopGear, Jeremy Clarkson.

“Iata de ce, totusi, iubesc Lamborghini-ul. Daca pentru a scoate tot ce e mai bun de la un Ferrari 430 trebuie sa ai testicule al dracu’ de mari, un om cu o singura mana si cu un tic nervos pe deasupra, poate merge la fel de repede intr-un Gallardo, in timp ce mananca un sandwich si-l apuca si convulsiile.
Si acum poate merge si mai repede deoarece Lamborghini a marit puterea lui V10 de la 5 la 5.2 litri.

Acum cu 552 CP, impreuna cu pierderea in greutate a 20 kg, ajungeti oriunde intr-un sunet aspru si puternic. scotand un mormait usor inainte ca masina sa fie oprita. Este penibil de rapida. Al naibii de rapida. De departe mai rapida decat un Ferrari 430 si mult mai zgomotoasa, Gallardo, cu ajutorul suspensiilor si a sistemului four-wheel-drive, este la fel de usor de condus ca si predecesorul sau.

Unii spun ca in trecut, sora lui Gallardo, mai ieftina Audi R8, era cam la fel. Nici pe departe. E ca David Miliband fata in fata cu agresiunea rusa.

Si mai am. Gallardo a fost intotdeauna o masina aratoasa, mai frapanta si mai dorita decat Ferrari. Si noul model, cu “narile” Reventon, e mai mult de-atat. Ideea e ca liniile curbe la o masina, nu au aratat la fel de bine ca liniile drepte. Batranul Ford Scorpio a demonstrat asta. Si apoi observam acelasi lucru la femei. Liniile curbate a unei fete grase, nu transmit acelasi sex appeal ca si liniile pe care le vedem la Keira Knightley sau la Kristin Scott Thomas.”

Dragut, nu?

Sursa

Author: Sorin Grumazescu