Mercedes GLK modificat pentru SEMA

Mercedes GLK Tuning SEMA

Mercedes a anuntat ca are pregatite pentru SEMA, 4 modele ale SUV-ului GLK, tunate de 4 companii diferite si anume Brabus, RennTech, Boulevard Customs si Legendary Motor Cars. Si daca tot lanseaza patru modele, s-au gandit sa vina si cu ceva interactiv, adica noi vom putea vota care dintre modele ni s-a parut cel mai interesant, iar castigatorul va fi anuntat pe 2 Decembrie, dupa show-ul de la Los Angeles.

Brabus Widestar este bazat pe GLK300 Bluetec si vine cu spoilere noi fata/spate, jante Brabus si un interior complet modificat. RennTech Rally Racer GLK este construit pe un tren de rulare hibrid si a fost inspirat de binecunoscutul concurs Pikes Peak Hillclimb.

Bulevard Customs “Urban Whip” pare a fi creat special pentru vreun cantaret de rap american si iese in evidenta prin bodykitul mai lat decat al celorlalte modele, jante de 26”, un nou interior si, bineinteles, sistem stereo deosebit.

De departe cel mai excentric dintre toate este Legendary Motor Cars “Four Corners Rock Crawler”, care pe langa jantele si pneurile massive, vopseaua in doua tonuri si proiectoarele montate pe acoperis, vine echipat si cu un sistem de recuperare pentru iubitorii sporturilor extreme.

Mai multe poze aveti aici.

Author: Sorin Grumazescu