BMW M3 E92 CSL de la Vorsteiner

BMW M3 E92 CSL Vorsteiner

Intotdeauna negarea a fost de fapt ultimul stadiu de acceptare a oricarui lucru. Daca s-a spus “nu se scumpeste benzina”, dupa cateva zile s-a scumpit. Daca s-a spus “ nu disponibilizam oameni”, dupa cateva zile au fost disponibilizati.

La fel s-a intamplat si cu cei de la BMW care au anuntat ca nu se va mai fabrica versiunea CSL a lui M3, lucru care desigur a intristat multa lume. Cu toate astea Vorsteiner s-a gandit sa satisfaca dorintele fanilor si sa vina cu un kit care sa faca modelul E92 M3 sa arate identic cu CSL. Si astfel au scos un kit asemanator cu precedentul CSL care contine parti din fibra de carbon sau noi elemente ale sistemului de evacuare.

Kit-ul cuprinde buza fata a spoilerului din fibra de carbon, un sistem de evacuare din titan, care a facut ca masina sa mai piarda din greutate si care sa adauge un sunet placut, jantele de tip V-302 in 5 spite, fabricate din aluminiu forjat la rece, care au dimensiunile de 20×8.5J pe fata si 20x10J pe spate.

La interior Vorsteiner ofera un set de elemente din fibra de carbon pe care cumparatorul le poate alege, pentru a face ca interiorul sa fie intr-o ambianta perfecta cu exteriorul pe care se vor gasi, deasemenea, elemente din fibra de carbon.

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “BMW M3 E92 CSL de la Vorsteiner

Comments are closed.