Saab 9-5 – Schita

Saab este unul din fabricantii de masini care a incercat sa mai zdruncine putin topurile celor mai buni constructori de masini de lux, iar printre principalii sai competitori putem aminti BMW si Mercedes. Problema e ca in ultima vreme vanzarile nu au mers atat de bine pe cat s-au asteptat, in mare parte si din cauza design-ului putin “expirat”.

Saab 9-5

Iata de ce, cu ajutorul acestei schite, cei de la Saab s-au gandit sa arate cam cum va fi noul model 9-5 si cat de mult muncesc inginerii lor pentru asta.

Design-ul este destul de agresiv, design asemanator cu a sedanului in 4 portiere cu care suedezii erau obisnuiti. Exista voci care spun ca noul model Saab 9-5 va avea aceleasi performante ca si brand-urile AMG sau M de la Mercedes si BMW.

Un lucru e sigur: Saab va avea succes cu acest model daca advertising-ul va fi pe masura, deoarece detaliile legate de design sau de performanta sunt asigurate si se vad cu ochiul liber daca ne uitam la calitatea si inalta clasa de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Sursa

Author: Sorin Grumazescu