Petitie pentru mutarea Grand Prix-ului din Bucuresti

A aparut recent o petitie care se vrea a fi semnata de bucuresteni pentru anularea sau mutarea raliului ce se va desfasura in jurul Palatului Parlamentului. Pina pe 19.08.2008 la ora 16.39 erau inregistrate 1287 de semnaturi. Capacitatea tribunelor este de aproximativ 95.000 de locuri, iar circuitul are o lungime de 3.180m. Timpul mediu al unui tur de circuit va fi de 75.3 s, iar viteza medie de 148.6km/h.

Eu zic ca e un lucru bun si benefic pentru Bucuresti si datorita incasarilor care se vor face pe perioada cursei. Sunt curios la Monaco cati oameni fac asemenea petitii? Cine vrea poate se semneze, dar cred ca este o prostie. Si eu am ajuns mai greu la servici doar in prima zi, a doua zi era plin de politie pe acolo si chiar s-a circulat normal pentru ora 8 dimineata in acea zona. Sa speram ca vor fi citeva zile frumoase si nu vor fi probleme de organizare si protestanti.

Author: Silviu

2 thoughts on “Petitie pentru mutarea Grand Prix-ului din Bucuresti

  1. Nu mi se pare firesc. Si cu toata petitia lor, Grand Prix porneste. Foarte bine ca porneste. Asa ne-am invatat. sa facem petitii. Petitie pentru betivi si alte alea nu se face. Mama ce m-am enervat… 🙂

  2. Toata lumea e libera sa faca ce vrea. Dar noi romanii suntem cei mai petitionari :). Calmeaza-te ca nu se merita. 🙂

Comments are closed.