Audi R8 – Test drive sau test swim?

Audi R8 Crash Water

In fiecare zi auzim sau vedem tot felul de accidente cauzate de soferi iresponsabili, beti, sau care nu realizeaza cati cai putere se ascund sub acea mica chestie pe care ei apasa si care se numeste pedala de acceleratie. Astazi va aratam tot un accident, dar care este putin mai deosebit. De ce?

Pentru simplul fapt ca aici nu este vorba de detinatorul masinii, ci despre o persoana oarecare, care a luat pentru un test drive o masina de 160.000 de euro si anume un Audi R8. Cel care testa masina este un tanar de 33 de ani din Olanda, tanar a carui nume politia nu a vrut sa-l faca public si care in dreptul unui rau, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat exact in el.

Politia spune ca acesta conducea cu 130km/h, dar martorii declara ca avea in jur de 200 km/h in momentul rasturnarii. Deasemenea, nu numai viteza a fost cea care a dus la rasturnare, ci si cateva gropi aflate in asfalt.

De aceea sfatul nostru este urmatorul: in momentul in care iei o masina in test drive, trebuie sa stii ce masina iei, cam ce se ascunde sub capota, cam cat sa nu bei, sa nu iti cauti telefonul pe bancheta, sa nu cauti butoanele de volum la mp3 player, sa nu cauti punga de popcorn sau cutia de cola, etc. Sa incerci sa conduci, ca de asta iei o masina in test drive. Sistemul audio il poti verifica si la Domo sau Altex, iar masa cu siguranta o poti lua la restaurant.

Mai multe fotografii aici.

Sursa

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Audi R8 – Test drive sau test swim?

Comments are closed.