Mercedes SLR facut praf undeva in Qatar

Accident Mercedes Benz SLR

Pozele de mai jos nu sunt facute dupa vreun atentat cu masina capcana, ci arata cam ce-a ramas dintr-un Mercedes McLaren SLR. Nu se stiu foarte multe despre accident, doar ca masina era condusa de un tanar de 22 de ani (care, asa cum ne asteptam, nu a supravietuit) si ne putem imagina cam ce viteza avea, din moment ce masina (sau, ma rog, ce-a mai ramas din ea) arata in halul in care arata. Nu se stie nici daca tanarul a pierdut controlul sau daca a avut vreo defectiune tehnica, cert este faptul ca un om a murit si ca masina a fost distrusa.

Parerea mea e ca acest accident ar trebui sa fie un avertisment pentru cei cu mai multi bani decat creier, care ar trebui sa aiba mai multa grija si sa nu uite ca super masinile astea, folosite cum nu trebuie, pot fi incredibil de periculoase, atat pentru ei, cat si pentru cei din jurul lor. Asta apropo si de accidentul de acum cateva saptamani cu Lamborghiniul de pe Dorobanti.

Galerie Foto: Accident Mercedes Benz SLR in Qatar

Mercedes Benz SLR Crash Mercedes Benz SLR Crash Mercedes Benz SLR Crash Mercedes Benz SLR Crash

Author: Vlad Balan

2 thoughts on “Mercedes SLR facut praf undeva in Qatar

  1. Nu a mai ramas nimic din masina…Daca nu ziceai ca e Mercedes SLR nici nu iti dai seama daca e masina sau elicopter. Sunt inconstienti unii dintre ei. Daca au asemena masina ..ei cred ca sint stapinii soselelor.

  2. ii vb ca nu sunt costientzi ce a mai ramas dintr o masina scumpa ……eu zic ca este facuta numai pt polotzi de formula 1este ingrozitor …nu stiu ce sa zic da nu pare ai fii fost masina

Comments are closed.