In sfarsit, Benzinariile Soarelui

Benzinarii Autostrada Soarelui A2

Sunt deja patru ani de cand primele tronsoane din A2 (Autostrada Soarelui) au fost date in folosinta (si aproape doi ani de cand se circula pe vreo 160 de km) si toata lumea care-a mers cat de cat des pe ea stie ca, daca n-ai plecat mancat, baut si cu benzina in rezervor, e posibil sa suferi putin pe vestita autostrada. Si asta pentru ca ditamai autostrada nu are niste spatii de servicii cum ar trebui si cum gasim in Vest, adica sa ai o benzinarie, undeva unde sa mananci ceva sau sa-ti iei de baut. La noi, singura solutie este sa iesi de pe autostrada si sa te opresti la vreun birt din satele de pe langa.

Intai am avut spatiile de servicii goale, adica puteai sa te opresti sa admiri campul. Dup-aia au dat in folosinta WC-uri. Tot e bine, macar ai unde sa opresti in caz ca te taie ceva. Dar gata, se pare ca de la anul o sa avem si noi ce ne trebuie. Adica, in prima faza, vom avea 10 statii de benzina: patru OMV (pe ambele sensuri, la km 49 şi 66), patru Rompetrol (km 88 si inainte de Cernavoda) si doua Petrom (km 111). Investitia e maricica, fiecare statie persupunand o investiţie de 2.000.000 de euro. Ma intereseaza? Bineinteles ca nu. Eu vreau sa am unde opri sa pun benzina/mananc/beau.

In a doua faza, tot anul viitor cica vor fi amenajate si cafenele, spaţii de alimentaţie, hoteluri si parcări. Sincer, ma indoiesc ca vom vedea asa ceva curand pe A2. Asa trebuia sa fie gata si autostrada anul trecut, si baietii tot muncesc la ea. Sa vad eu intai o benzinarie pe autostrada si-apoi sunt multumit.

Sursa ProTV (via Costin).

Author: Vlad Balan

6 thoughts on “In sfarsit, Benzinariile Soarelui

  1. Razi tu razi, da’ daca nu stii ca ultima benzinarie e MOL-ul ala si zici “eh, lasa, ca pun benzina cand intru pe autostrada”, ai cam pus-o 😀

  2. Stii de ce rid?..stiu un babalau care avea un Logan si era noua masina …si nu stia cit consuma ca o avea de 2 saptamini…si a plecat din Bucuresti cu ea la mare pe autostrada. A alimentat de 1 mil benzina din Titan cam 25 de litri si a inceput sa goneasca noaptea pe la ora 2 pe autostrada….si a ajuns la limita la mare…a crezul blegul ca s-a spart rezervorul …ca nu stia unde a disparut benzina…:)) Acuma poti sa rizi si tu :((…bineinteles ca blegul era subsemnatul :((.

Comments are closed.