Peste 100 de Maserati vandute in Romania

Maserati Romania

Se pare ca la noi in tara se vind masinile scumpe ca piinea calda. De exemplu in 5 ani de zile s-au vandut peste 100 de Maserati.

“Aproape toti clienti aleg toate dotarile. Cel mai scump model este Quattroporte S care ajunge la 135.000 euro fara TVA, dar daca ne uitam la masinile de curse MC12 costa aproximativ un milion euro si sunt doar 13 unitati in lume”. De la inceputu anului (adica in primele 6 luni) au fost livrate 22 de unitati.

Timpul de asteptare pentru un model Maserati este intre 4-8 luni, iar cel mai dorit model Maserati este GranTursimo S. Si noi de gandim ca sint scumpe…si altii nu se supara ca le sunt livrate asa de tarziu 🙂

Sursa: Wall-Street.ro

Author: Silviu

2 thoughts on “Peste 100 de Maserati vandute in Romania

  1. Asa e 🙂 ai dreptate :)…de fiecare data imi repet si eu cind merg seara pe magheru…si trec o gramada de lamborghini sau alte ozn-uri de astea :))….si mereu zic…nu sintem la noi.alea nu erau masini mi s-a parut….cred ca am baut cam mult …de miine ma las de baut…ca vad numai ciudatenii…sau e imaginatia mea bolnava :))…ca sa nu mai zic ca zgomotul se aude la de CET :))

Comments are closed.