Volkswagen Passat CC in Romania prin Scorpion

Volkswagen Passat CC Romania Scorpion

Scorpion, distribuitorul Volkswagen pe judetele Vrancea, Galati si Braila (cu sediul principal pe centura orasului Focsani) preconizeaza ca va lansa pe piata locala noul model Passat CC in luna august a acestui an, la un pret de pornire de 21.783 euro fara TVA.

Sub capota vor fi mai multe motoare: 1.8l TSI de 160CP, 2.0l TFSI de 200 CP si un 3.6l V6 FSI de 300CP pe benzina, iar pe diesel motorul de 2.0 litri in doua variante de 140 CP si 170 CP.

Motoarele sunt cuplate la o cutie DSG in 7 trepte. Passatul CC vine echipat si cu sistemul de asistenta pentru pastrarea bandei de circulatie (lane hold assist). Daca masina pierde banda si deviaza de pe traiectorie sistemul este activat si acesta va corecta automat traiectoria.

Cutia dispune de Dynamic Drive Control (DDC), care permite adaptarea ei la stilul condus al soferului. Pe masina mai exista un system si anume “Park Assist”.

Sa vedem cind va apare la Focsani in showroom. Motorul acela de 300 CP trebuie sa fie tare interesant. Poate la acel model sa ii mareasca si rezervorul, ca la asemenea motor consumul va fi pe masura :).

Sursa : Wall-Street.ro

Author: Silviu