50% mai multe Dacii pe strada?

Dacia Sandero Logan

Dacia spera sa creasca productia.

Vanzarile la Dacia vor creste cu peste 50%, in 2008, fata de anul trecut (2007), la circa 350.000 de unitati, din care 110.000 de unitati pe piata romaneasca a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Francois Fourmont.

Cererea de autoturisme s-a majorat cu 23%, la 315.621 de unitati, in timp ce vanzarile de vehicule comerciale au avansat cu 25,3%, la 47.961 de unitati.

Inainte sa isi faca baietii planuri cu asemenea cifre ar trebui sa faca masina mai fiabila si mai buna. Daca daca in timp Sandero va fi la fel de “buna” ca Loganul…nu cred ca se mai vinde. Sau creste vanzarea de masini la mana a doua…ca toata lumea incearca sa scape de Logan dupa 2 ani. Eu nu imi dau seama cum se lasa cumparatorii de Sandero pacaliti…ei nu vad ce a patit toata lumea cu Loganul?

La fel de agresiv a intrat si Loganul pe piata …dar se pare ca ne iubim prea mult masina nationala (care nationala…ca toate componentele sint de pe alte masini Renault…parca e facuta din petice) ca sa nu ii vedem defectele majore.

Sursa: Business Standard

Author: Silviu