Video: Ce se-ntampla cand masina te lasa pe-afara

Avem aici un filmulet care arata cat de rezistent poate sa fie un geam de Audi A4, generatia actuala. Masina s-a hotarat sa se blocheze si sa-i lase pe baieti afara. Pentru desteptii care o sa se grabesc sa faca misto, aflati ca asemenea lucruri se pot intampla oricui (eu inca n-am patit, din fericire). Totusi destul de rezistent geamul ala!

Uitati comentariul de pe YouTube al unuia dintre baietii implicati:

intr un final am sunat la reprezentanta AUDI si iei au fost cei care ne a sfatuit sa spargem geamu ca alta solutie nu exista >a fost ales cel dupa partea dreapta ca era singuru care il aveau pe stoc . Cand am incercat sa l spargem si nu am putut, atunci ne am gandit sa ne filmam. Asa ca inainte sa va dati cu parerea mai ganditi si voi.

Ce ne place: E fun sa vezi cum un geam se incapataneaza sa nu se sparga.

Ce nu ne place: Numai cand ne gandim cat frecus o sa urmeze pentru inlocuirea geamului. Plus ca s-a mai si taiat baiatul ala.

Author: Vlad Balan

4 thoughts on “Video: Ce se-ntampla cand masina te lasa pe-afara

  1. Unu la mana…nush cine incapea prin geamul mic si, doi la mana, zic si ei, ca au vbit la dealer si pe stoc era doar dreapta fata…si ma gandesc ca nu le convenea sa astepte 2 saptamani sa vina alt geam.

Comments are closed.