Toyota Rin Concept. Relaxeaza-te!

Toyota Rin Concept

La Salonul Auto de la Tokyo, Toyota va prezenta maşina din imagine, adică conceptul Rin. Deşi mie mi se pare că seamănă cu o maşinuţă de golf din viitor, uite ce zice Toyota în comunicatul de presă oficial.

“Prin relaţia lor cu maşina, şoferii sunt încurajaţi să se reevalueze şi, mai mult, să-şi întoarcă atenţia către societate si natură, creându-se altfel un ritm sănătos atât pentru minte cât şi pentru corp”. Sună cam hippie, dar hai, că-i destul de simpatică maşinuţa, iar pozele prezentate parcă chiar induc o stare aşa, de relaxare şi de bine. Hm, s-ar putea să devină ilegală în unele ţări! 😀

Ce ne place: E un concept (întotdeauna ne-au placut conceptele, pentru că e fun să vezi ce creează nişte designeri mai mult sau mai puţin întregi la cap).

Ce nu ne place: Aspectul de maşinută de golf, parcă nu poţi s-o iei in serios.

Galerie foto: Toyota RIN Concept

Toyota Rin Concept Toyota Rin Concept Toyota Rin Concept Toyota Rin Concept

Author: Vlad Balan

4 thoughts on “Toyota Rin Concept. Relaxeaza-te!

  1. Macar asta e concept. Stai sa vezi cand urcam galeria de la SIAB sa vezi una in carne si oase, (ma rog, caroserie si motor), buna de mers pe strada 😀 care chiar zici ca e asa :))

  2. E destul de mica ca sa poti pune buteliile de oxigen in spate ca sa poata merge pe sub apa :). Si inauntru trebuie sa fie pesti exotici 🙂

Comments are closed.