Aston Martin Vanquish Volante a fost dezvaluit

 • Scris de pe 28 Jun 2013 in Aston Martin
 • 2 Comentarii
 • aston_martin_vanquish_volante

  E scump… E scump rau… Dar e un Aston Martin Vanquish Volante. Care face toti banii… 🙂

  Poate o sa va intrebati de ce. Simplu: in primul rand pentru ca e un Aston Martin! Apoi, pentru ca e un Vanquish Volante. Apoi, pentru ca sub capota sta un V12 de 6.0 litri, cu 573 CP la 6.750 rpm si un cuplu de 620 Nm la 5.500 rpm. Ce rezulta in urma acestui „amestec”? Un sprint de 4.1 secunde pana la 100 km/h si o viteza maxima de 294 km/h.

  Sigur ca pentru a ajunge la aceste performante este nevoie de mai mult ajutor. Care vine de la faptul ca masina cantareste 1.844 kilograme, dar si de la faptul ca s-a folosit foarte multa fibra de carbon. Da, cantareste cu 9 kilograme mai mult decat versiunea cu acoperis fix si da, acoperisul pe care-l vedeti se poate „lasa” in doar 14 secunde.

  Pana la urma, exceptand acoperisul, Vanquish Volante este asemanator cu coupe-ul pe care-l stim. Si ma refer la partea de interior a masinii, dar si la transmisia Touchtronic in sase rapoarte, cea din urma punand in miscare puntea spate.

  Va spuneam la inceput ca e scump. Ce inseamna scump? Inseamna 199.995 lire sterline in Marea Britanie, 264.995 euro in Germania, iar in Dubai, 323.974 dolari.

  Sursa WCF

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Comments (2)

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau