Chevrolet Malibu facelift 2014 – Imagini si detalii

chevrolet_malibu_2014

Desi o sa fie prezent in showroom-uri incepand din aceasta toamna, cei de la Chevrolet au tinut sa ne arate mai devreme cum arata noul Chevrolet Malibu Facelift 2014, model care vine cu cateva noutati fata de cel pe care-l stiati cu totii.

Ce aduce? O parte frontala noua, cu o grila proeminenta si cu elemente cromate, dar si un interior cu o noua consola centrala, cu o cotiera nitel mai lunga si cu doua locuri in care pot sta frumos doua telefoane mobile, plus scaune fata noi care fac putin mai mult loc pentru pasagerii care stau in spate, sau o bancheta spate imbracata in materiale de o mai buna calitate.

Sub capota exista un motor nou de 2.5 litri in patru cilindri, care dezvolta 196 CP si un cuplu de 253 Nm, cuplat la o cutie automata in sase rapoarte si care lucreaza impreuna cu sistemul start/stop. Asta nu inseamna ca nu avem si un turbo de 2.0 litri, care acum dezvolta 259 CP si 400 Nm, cuplul avand o crestere de 47 Nm fata de versiunea anterioara.

La partea de manevrabilitate, noul Malibu vine cu amortizoare revizuite, o directie imbunatatita si un sistem de franare nou. Si sa nu uitam partea de siguranta, cu sisteme de genul Side Blind Zone Alert sau Rear Cross Traffic Alert.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu