Ford aduce la SEMA 9 modele Mustang

Va dati seama ca sunt tot un zambet 😀 La SEMA vor fi prezente si o serie de versiuni Ford Mustang. Nu, nu-mi plac toate, dar exista printre ele si modele „jos palaria”. Si vor fi aliniate nu mai putin de 9 versiuni.

O sa va spun doar cateva cuvinte despre fiecare. Primul este Ford Mustang GT de la Ford Vehicle Personalization, un model la care au fost folosite componente disponibile chiar in catalogul firmei (eleron spate, jante de 18 inch, prize laterale, etc).

Ford Mustang de la Team Baurtwell a fost facut in colaborare cu cei de la Funkmaster Flex, design-ul fiind facut pentru rapper-ul Snoop Dogg. Si primeste un body 3dCarbon, lumini inchise la culoare, logo-uri Funkmaster Flex, jante NC Forged, o garda la sol coborata si frane Baer.

Ford Mustang de la MRT beneficiaza de cateva componente din fibra de carbon, un finisaj custom pentru exterior, upgrade la sasiu, pachet de performanta pentru o manevrabilitate crescuta, sistem de franare Baer si o evacuare MRT.

Ford Mustang de la Creations n’Chrome a fost facut in colaborare cu American Cancer Society. A iesit un GT cu un finisaj de culoare roz, cu un supercharger Vortech, jante HRE si sistem de franare Wilwood.

Ford Mustang de la Muscle Mustangs si Fast Fords. Un 5.0 cu un plus de putere multumita kit-ului Ford Racing Performance pentru supraalimentator, dar si evacuarii Kooks Custom. Sistemul de franare, scaunele si suspensiile vin de la American Muscle.

Ford Mustang de la Mobsteel. Sistemul turbo, suspensiile Air Runner, evacuarea Magnaflow, ranele Baer, jantele Savini si pneurile Pirelli sunt doar cateva dintre lucrusoarele modificate.

Ford Mustang de la Raceskinz tot un 5.0, dar cu scaune bucket la partea din spate, un intercooler ProCharger, evacuare Magnaflow, sistem de franare tot de la Baer, plus cateva accesorii din fibra de carbon.

Ford Mustang de la Street Scene Equipment. Performanta si lux. Atat. Spoiler, grila fata, eleron spate, piele Katzkin la interior, amplificatoare si difuzoare Polk, jante MINT de 20 inch si pneuri Yokohama.

Ford Mustang de la Tjin Edition vine cu un finisaj DuPont, un plafon Webasto, blocuri optice cu lumina LED, lumini de ceata, suspensii de la Air Lift si un kit antiroll de la Eibach.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu