Smart Fortwo Edition Limited Three este prezent la Geneva

 • Scris de pe 27 Feb 2009 in Smart
 • 6 Comentarii
 • Dupa cum va spuneam cu alta ocazie, inghesuiala mare la Salonul Auto de la Geneva. Chiar si cei “mici” se prezinta cu “hainute” noi la marele eveniment. “Cel mic” a lui Mercedes vine cu o editie limitata numita Smart Fortwo Edition Limited Three. Modificarile nu sunt multe, dar notabile: o culoare exterioara verde metalic melon, culoare ce se asorteaza si cu portiuni din interior, un design unic pentru scaune si alte cateva upgrade-uri.

  Trebuie sa mai stiti ca este disponibila si versiunea coupe si cabriolet, pentru “mers” foloseste jante de 15” incaltate cu pneuri 175/55 R15 respectiv 195/50/R15, are geamuri electrice, aer conditionat cu sistem de control automat al temperaturii, iar pentru varianta coupe, un acoperis panoramic.

  Fortwo Edition Limited Three are un motor de 71 CP si mai beneficiaza de tehnologia MHD (micro hybrid drive), care nu este altceva decat un sistem start-stop. Pretul in Germania pentru editia limitata Fortwo este de 15.470 € pentru coupe si 18.510 € pentru cabrio (TVA inclus).

  Sursa

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Comments (6)

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau