TerraCraft Convertible 3-wheeler – Un convertible interesant

 • Scris de pe 15 Aug 2013 in Diverse
 • Lasa un comentariu
 • terracraft

  Daca ar fi sa ma intrebi ce as alege intre un lucru care are 4 puncte de sprijin si 2 puncte de sprijin, chiar n-as sti ce sa raspund… Probabil il voi alege pe cel cu 4 puncte. Dar iti voi spune ca cel mai stabil lucru din lume are doar 3 puncte de sprijin. Ganditi-va la masuta rodunda cu trei picioare… 🙂

  Asa si cu jucaria pe care o vedeti in imagini, jucarie care se numeste TerraCraft Convertible 3-wheeler. Mai mult, acest vehicul cu 3 roti beneficiaza si de un sistem unic de directie. Si o sa va explic mai jos despre ce-i vorba. Atat cat ma pricep… 🙂

  Da, este un convertible, dar poate fi si un vehicul acoperit in toata puterea cuvantului. Usile sunt retractabile, pasagerii sunt pozitionati in tandem, iar sistemul de directie, asa cum spuneam, este nitel ciudat. Sau interesant… cum vreti sa-i spuneti. In sensul ca soferul poate alege unghiul de „atac” al drumului, exact la fel cum o fac cei de pe motociclete.

  Pe de alta parte, sistemele de siguranta exista din plin, cel de franare fiind asemanator cu unul gasit pe orice masina, aici avand un cuvant de spus si niscaiva fosti angajati NASCAR, plus ca discutam si despre frame tubular.

  Se lucreaza la el si se pare ca-l vom vedea in „carne si oase”, sub forma unui prototip, dar abia in luna Noiembrie a acestui an.

  Sursa Diseno Art si Gizmag

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau